Sport24 mei '11 10:46

PSV'er Reis is plotseling transfervrij

Auteur: Pieter van den Akker

PSV-spits Jonathan Reis is transfervrij. De Eindhovense club had de optie in het contract van de zwaargeblesseerde speler voor 1 mei moeten lichten, maar heeft dat niet gedaan. De 21-jarige Braziliaanse aanvaller kan daarom overstappen naar een andere club als hij dat wil.

PSV zei vorige week nog dat de club het contract met Reis wil verlengen.  Reis' zaakwaarnemer Renato de Moura Ricardo vindt het vreemd dat de Eindhovense club niets van zich heeft laten horen voor de deadline van 1 mei. "We hebben niets gehoord, de optie is niet gelicht. Jonathan is dus transfervrij", zegt de zaakwaarnemer.
PSV bevestigt transfervrije status
Technisch manager Marcel Brands van PSV bevestigde tegen Voetbal International dat Reis transfervrij is. Brands rekent er wel op dat de Braziliaan een nieuw contract tekent. "Binnenkort ga ik naar Brazilië of komen hij en zijn zaakwaarnemer hierheen om de puntjes op de i te zetten."
Het is maar de vraag of Reis inderdaad zijn handtekening zal zetten. Zijn zaakwaarnemer Renato de Moura Ricardo: "We zullen opnieuw gaan bekijken wat voor zijn toekomst het beste is."
 


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen