Sport5 jan '12 06:35

Van Persie: bijtekenen of niet?

Auteur: BNR Webredactie

Als succesvolste aanvaller van de Premier League in 2011 is Robin van Persie een begeerde speler op de transfermarkt. Hij heeft zijn contract nog niet verlengd. BNR vroeg 3 Feyenoorders Van Persie advies te geven.

Het contract van onze landgenoot bij Arsenal loopt af aan het eind van volgend seizoen, en hij werd de afgelopen weken al gelinkt aan Barcelona en Manchester City. Tot op heden heeft Van Persie z'n contract bij de Gunners nog niet verlengd. Sportverslaggever Edwin Driessen sprak met John de Wolf, Henk Timmer en

De Wolf zei donderdag in BNR Meindert Schut over Van Persie: "Zijn loopacties worden niet altijd goed begrepen. Als hij de bal heeft, gebeurt er weinig. Dat geeft aan dat hij tactisch en technisch verder is."

Barcelona?
Volgens oud-Feyenoord-spits Peter Houtman zullen er veel clubs in de rij staan om Van Persie te contracteren. Het is voor hem belangrijk goed te kijken welke club het best bij hem past, zei Houtman op BNR. "Wat voor stijl? Hoe speelt - ik noem maar een zijstraat - Barcelona? Noem andere clubs in Europa maar op. Hoe spelen zij?"


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen