Sport29 mei '11 16:32

Drukte en goede sfeer bij ADO-stadion

Auteur: Marjan van den Berg

De politie Haaglanden gaat ervan uit dat de huldiging van ADO Den Haag straks een groot feest wordt. Duizenden ADO-fans volgden op een scherm bij het stadion de uitwedstrijd tegen FC Groningen, waarin ADO zich plaatste voor de tweede voorronde voor de Europa League.

"We gaan Europa in’’, jubelde de meegereisde aanhang, terwijl trainer John van den Brom voor het vak van de meegereisde fans stond te dansen.
Ook op het 'Heldenplein' voor het stadion langs de A4 stonden duizenden uitzinnige supporters. Zij volgden de wedstrijd van hun club op een groot tv-scherm. De komende uren zal het naar verwachting nog veel drukker worden. De supporters zijn in afwachting van de huldiging van hun spelers, die naar verwachting in de avond plaatsvindt, als de spelersbus terug is uit Groningen.
Ook in Groningen was de sfeer goed. "We hebben geen enkel incident gehad'', aldus de politie Groningen. Volgens een zegsman waren het verloop van de dag en het gedrag van de supporters ,,een voorbeeld voor het Nederlands voetbal.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen