Sport19 okt '12 11:06Aangepast op 19 okt '12 16:45

Friday Sport met Marianne Vos

Auteur: Jesper Bekkers

De Rabobank blijft achter wielrenster Marianne Vos staan. Dat zei Bert Bruggink, CFO van de Rabobank. "Dat is een mooi bericht", zegt Vos op BNR. In The Friday Move praat ze uitgebreid over het besluit van de Rabobank.

Marianne Vos. ANP
Marianne Vos. ANP

De bank stopt wel met sponsoren van de professionele wielerploegen, zowel mannen als vrouwen. Per 1 januari 2013 is de ploeg sponsorloos.

Rabo-CFO Bert Bruggink: “Omdat de vrouwenploeg deel uitmaakt van het professionele gedeelte, komen we vooralsnog tot dezelfde conclusie.”

Mooi bericht
“Het is op zich mooi om te horen dat Rabobank mij wel blijft ondersteunen. Hoe de verdere invulling er nu uit gaat zien, dan weet ik niet. Volgens mij is dat nog geheel open en is het nog even afwachten", reageert Vos vrijdagochtend op BNR.

Journalist Wouke van Scherrenburg is de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. Vanaf de High Tech Campus in Eindhoven proosten ze op het weekend. Van Scherrenburg was jarenlang politiekverslaggever voor het tv-programma 'Den Haag Vandaag'. Pim Fortuyn zei na afloop van een debat ooit tegen haar: "Mevrouw, ga lekker naar huis, koken, veel beter."

Marianne Vos komt langs in The Friday Move, vrijdag 19 oktober vanaf 16.00 uur. Hou onze site en @BNRFridaymove in de gaten voor de andere gasten!


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen