Sport15 mei '11 14:26Aangepast op 15 mei '11 16:10

In de BNR-studio

Auteur: Edme Koorstra

Wie wordt voetbalkampioen van Nederland? BNR volgt de wedstrijd vanuit de ArenA, op de Oude Markt in Enschede en in de Amsterdamse binnenstad.

In de studio schuiven onder meer analist Hans Kraay sr. , voetbalstatisticus Jeroen Visscher van adviesbureau Turner en cabaretier Kees van Amstel aan.
Met voorbeschouwingen vanuit de studio, de Amsterdam Arena en de Oude Markt in Enschede wordt toegewerkt naar de absolute apotheose van het Eredivisieseizoen 2010-2011.
Live impressies vanuit Amsterdam en Enschede
Ook tijdens de wedstrijd wordt continu geschakeld met onze reporters in Enschede en Amsterdam, zodat niemand iets hoeft te missen van de spectaculaire ontknoping van deze voetbaljaargang.
Ajax moet winnen, terwijl FC Twente aan een gelijkspel genoeg heeft.
Vanuit de studio zal Hans Kraay zijn jarenlange ervaring als analyticus inzetten om de ontwikkelingen in de Arena van achtergronden te voorzien. Jeroen Visscher neemt de statistische wetenswaardigheden voor zijn rekening en Kees van Amstel zal voor de nodige relativering zorgen. Voetbal is immers maar een bijzaak. Maar: zeker zondagmiddag wel even de allerbelangrijkste bijzaak van de wereld...
Praat mee!
U kunt zelf de hele middag meepraten over de wedstrijd  meepraten via 020-4680000. U reageren op de stelling "Het thuispubliek gaat vanmiddag de doorslag geven".
De wedstrijd
Luister via de knoppen rechts de voorbeschouwing en de integrale uitzending van BNR over de eerste helft terug.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen