Sport13 mei '11 23:55Aangepast op 14 mei '11 21:07

De ontknoping

Auteur: Thijs Baas

In Amsterdam en Enschede wordt momenteel alles in gereedheid gebracht voor de huldiging van de landskampioen. Of dat nou Ajax wordt of FC Twente, BNR volgt zondagmiddag vanaf twee uur de verrichtingen in de Arena op de voet.

In de studio schuiven onder meer analist Hans Kraay sr. , voetbalstatisticus Jeroen Visscher van adviesbureau Turner en cabaretier Kees van Amstel aan.
Met voorbeschouwingen vanuit de studio, de Amsterdam Arena en de Oude Markt in Enschede wordt toegewerkt naar de absolute apotheose van het Eredivisieseizoen 2010-2011.
Live impressies vanuit Amsterdam en Enschede
Ook tijdens de wedstrijd wordt continu geschakeld met onze reporters in Enschede en Amsterdam, zodat niemand iets hoeft te missen van de spectaculaire ontknoping van deze voetbaljaargang.
Ajax moet winnen, terwijl FC Twente aan een gelijkspel genoeg heeft.
Vanuit de studio zal Hans Kraay zijn jarenlange ervaring als analyticus inzetten om de ontwikkelingen in de Arena van achtergronden te voorzien. Jeroen Visscher neemt de statistische wetenswaardigheden voor zijn rekening en Kees van Amstel zal voor de nodige relativering zorgen. Voetbal is immers maar een bijzaak. Maar: zeker zondagmiddag  wel even de allerbelangrijkste bijzaak van de wereld...


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen