WK 201422 mei '14 10:18Aangepast op 22 mei '14 10:37

BNR Brasil met Humberto Tan

Auteur: BNR Webredactie

BNR Nieuwsradio is erbij in Brazilië. Tijdens het WK voetbal is ‘BNR Brasil met Humberto Tan’ op werkdagen te beluisteren van 16 tot 16:30 uur. Het programma behandelt zowel de sportieve als de zakelijke, maatschappelijke en politieke kanten van het WK.

Humberto Tan
Humberto Tan

De presentatie is in handen van Humberto Tan, de vaste presentator van het programma BNR Sportzaken. Bob van Oosterhout, directeur van sportmarketingbureau Triple Double, is zijn co-host. De eerste uitzending is op 11 juni.

Brazilië is voetbal
Humberto Tan kijkt er naar uit om het programma te maken: “Brazilië is voetbal. Brazilië is een economische Jaguar. Brazilië past tijdens het WK dus ideaal bij BNR Nieuwradio. Super om het WK in het land van de carioca's, caipirinha's en Capibara's van dichtbij te voelen en proeven!”

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich vindt het geweldig dat BNR Nieuwsradio een dagelijkse WK-show met Humberto vanuit Brazilië gaat maken. “Humberto brengt sport, maatschappij, economie en politiek bij elkaar. Zo hoeft ook de BNR-luisteraar niets te missen van het WK Voetbal. We zorgen ervoor dat je optimaal wordt geïnformeerd en net even iets meer hoort dan ergens anders.”

BNR steekt nek uit
Bob van Oosterhout: “Een dagelijkse update vanuit Brazilië is natuurlijk fantastisch. Goed dat BNR Nieuwsradio haar nek uitsteekt en de zakelijke invalshoek onderstreept. Een WK voetbal is in combinatie met alle commerciële en financiële achtergronden éxtra boeiend!”

Aanvankelijk verblijft BNR Nieuwsradio in Salvador, de eerste speelstad van Oranje. Vanaf maandag 16 juni komen alle uitzendingen vanuit Rio de Janeiro. Het programma blijft in de lucht zolang Oranje nog in het toernooi zit.  


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen