De Technoloog8 dec '16 08:08Aangepast op 15 dec '16 12:08

Nieuw: BNR-podcast De Technoloog

Auteur: BNR Webredactie

Vanaf deze week publiceren we hier, op BNR.nl en alle bekende podcastkanalen, wekelijks BNR De Technoloog.  Een podcast van Herbert Blankesteijn en Ben van der Burg over technologische ontwikkelingen en de impact op onze samenleving.

In BNR De Technoloog gaan Blankesteijn en Van der Burg wekelijks een uur lang in gesprek met spraakmakende experts uit de Nederlandse technologiewereld. Op persoonlijke en authentieke wijze zullen nieuwe trends, ontwikkelingen en achtergronden ter tafel komen. Doel is hierbij deze ontwikkelingen verder uit te diepen dan in bestaande radioprogramma’s mogelijk is.

Herbert Blankesteijn is journalist met speciale belangstelling voor wetenschap, techniek en nieuwe media. Sinds 2005 is hij presentator bij BNR van programma’s als De Electronische Eeuw (2005-2009) en BNR Digitaal (sinds 2011). 

Herbert: 'Op de zender heb je altijd beperkt tijd. Na een uitzending zeggen we vaak tegen elkaar: we hadden nog zoveel meer willen weten. Nu kunnen we echt dóórvragen. In De Technoloog gaan we op zoek naar het naadje van de kous.'

Ben van der Burg is IT-ondernemer en oud-topschaatser. In zijn wekelijkse BNR-column richt hij zijn kritische blik op de toekomst en verrast met prikkelende observaties.

Ben: 'Deze podcast wil ik al een paar jaar maken. In de media krijgen we vooral te horen en te zien wat we allemaal kunnen met technologie. In deze podcast wil ik vooral het hoe en het waarom van technologie onderzoeken. Veel vragen opwerpen om zo tot antwoorden te komen.'

Abonneren

Mis geen enkele aflevering van De Technoloog en abonneer je via jouw favoriete app:

BNR-app voor iOs
BNR-app voor Android
Spotify
iTunes
RSS feed

 

Gerelateerde artikelen