Waterkoeler7 nov '14 10:44

The Force is strong in nieuwe Star Wars-titel

Auteur: BNR Webredactie

Gisteravond maakten Walt Disney Studios en Lucasfilm de titel bekend voor het nieuwste deel in de Star Wars filmserie: Star Wars: The Force Awakens.

Image

Nadat George Lucas in 2013 zijn studio verkocht aan Walt Disney Studios werd al snel bekendgemaakt dat er een nieuwe filmreeks over het Star Wars-universum gemaakt zou gaan worden. Na een lange zoektocht, en veel kritiek, werd J.J. Abrams uiteindelijk gekozen als regisseur voor Star Wars: Episode VII. Dit nieuws zorgde voor veel verschillende meningen onder de fans en iedereen hield zijn hart vast.

Uiteindelijk begon het idee van Episode VII langzaam vorm te krijgen en maakte Abrams eerder dit jaar de cast van de film bekend. Naast verschillende nieuwe acteurs bestond de cast ook uit vertrouwde gezichten zoals Mark Hamill (Luke Skywalker), Harrisson Ford (Han Solo) en Carrie Fisher (Leia Organa). Deze acteurs die deel uitmaakten van de originele cast uit de jaren '70 leken erg veel vertrouwen in het nieuwe project van Abrams te hebben.

Sindsdien is er nog weinig bekendgemaakt over de inhoud van Episode VII. Maar nadat ze vorige week klaar waren met filmen werd gisteravond de titel ' The Force Awakens' bekend gemaakt.

Verdere feiten over de film zijn nog niet bekend, maar Abrams heeft beloofd binnenkort de eerste beelden online te zetten.

<p>Star Wars: The Force Awakens draait vanaf 18 december in 2015 wereldwijd in de bioscopen. Tot die tijd: <em>May the Force be with us all... </em></p>

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen