Zakendoen6 feb '18 09:04Aangepast op 7 feb '18 16:02

Bajes of garage, Beelen Groep sloopt ze allemaal

Auteur: BNR Webredactie

Sloopbedrijf Beelen Groep heeft turbulente jaren achter de rug. Een halfjaar geleden trad Adriaan Vis aan als ceo van het bedrijf. Hij volgde oprichter Wim Beelen op. Wat is er sindsdien veranderd?

Ohpen

Fintechonderneming Ohpen belooft 40% kostenbesparing bij de klanten. Dat verhaal slaat aan - het bedrijf gaat uitbreiden en dieper Europa in. Te gast is Angelique Schouten van Ohpen.

Flitsmeister

Flitsmeister, de grootste verkeersapp van de Benelux, brengt dinsdag een nieuwe versie uit. Daarin wordt, op verzoek van gebruikers, ook navigatie toegevoegd met gesproken instructies. Dat klinkt simpel, maar dat was het niet voor de makers.

Startup Panel

Hoe muziek klanten naar de winkels moet trekken. Dat en andere actuele startup-zalem bespreken we in het startuppanel en daarvoor zijn te gast Marcus Fernhout, directeur CIC, Alexander Wijninga mede-oprichter Watermelon en Rolf Dröge van Kollekt.fm.

HelloPrint

Het Europese printplatform Helloprint haalt miljoenen aan financiering op bij haar bestaande investeerders. Te gast is ceo Hans Scheffer.

Gerelateerde artikelen