Zakendoen12 okt '18 13:59Aangepast op 12 okt '18 16:11

Lang leve de tabaks-gemaksformule!

Auteur: Jan Ad Adolfsen

Bij Primera kun je terecht voor een heleboel uiteenlopende zaken: je kunt er je krantje krijgen, je broek laten stomen, je postpakketje afhalen en sigaretten kopen, natuurlijk. En...: vanaf januari zijn in alle Primera-winkels Apple-accessoires te koop!

Die veelzijdigheid is belangrijk om relevant te blijven voor een groot publiek, zegt algemeen directeur Gert van Doorn in BNR's Zakendoen. Opvallend in deze tijd is dat Primera vooral fysiek zaken doet. Daarbij blijft de tabak onmisbaar. Maar die markt is krimpend, zegt van Doorn, en dus moet je andere dingen doen om dat op te vangen. Om mee te profiteren van de groei van de online-markt, is Primera in zee gegaan met Post NL. Doordat klanten pakketjes kunnen afhalen, hoop je ze ook weer verder de winkel in te krijgen.

En dan heeft Van Doorn dus ook nog een primeur voor BNR: Primera gaat het partnership met Apple verbreden om nieuwe doelgroepen aan te trekken. Vanaf het eerste kwartaal volgend jaar zijn Apple-accessoires te verkrijgen in alle Primera-winkels.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen