Zakendoen13 nov '18 09:00Aangepast op 13 nov '18 14:56

Moba wereldberoemd buiten Nederland

Auteur: Michaël Roele

Binnen hun eigen branche zijn ze wereldberoemd, elke boer in Nieuw Zeeland weet wie ze zijn, maar in het eigen Barneveld zijn er genoeg mensen te vinden die geen idéé hebben wat voor bedrijf Moba is. Daar wil de machinebouwer verandering in brengen, en met een top 3 notering in de Maak top100 is de eerste stap gezet. CEO Michiel Peters schuift aan in BNR Zakendoen.

Zakenpartner is Desiree van Boxtel, oprichter van Karmijn Kapitaal.

Tiqets

Amper anderhalf jaar nadat er 17 miljoen werd opgehaald, haalt ticketplatform Tiqets nog eens 23 miljoen euro groeikapitaal op. Ze willen hiermee de internationale groei te versnellen en hun technologie verder ontwikkelen. COO Robert Westers komt in BNR Zakendoen meer vertellen over de nieuwe plannen.

Beleggerspanel

2019 wordt volgens de Amerikaanse beleggingsstrateeg James Swanson een beroerd jaar voor de aandelenmarkten. We bespreken het in het beleggerspanel met: Nick Bakker (Nijenburg Handelshuis), Karel Mercxs (beleggingsexpert) en Roel Barnhoorn (ABN AMRO).

Via Ella

De Moderne 60 +ers is veel avontuurlijker dan de meeste reisorganisaties denken. Daarom wordt er vandaag een nieuw reisplatform gelanceerd: Via Ella. Het startpunt voor de reizende 60-plusser.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen