ZZP Café4 apr '15 10:22Aangepast op 7 apr '15 21:08

4 april | Zelfstandigen in de sport

Auteur: BNR Webredactie

Er worden bijna nooit vaste contracten in de sport gegeven en er werken zo’n 30 duizend zzp’ers.

In de sport gaat het altijd om goud: wat maakt je nu een absolute winnaar als zzp’er? Bart Veldkamp, oud-schaatser en coach-manager bij team Stressless en Leoni Blokhuis, eigenaar van Flowsports vertellen hun ervaringen en geven adviezen.

Sporters online
Topsporters willen een wedstrijd winnen, maar ondernemer Gijsbregt Brouwer wil ook dat ze hun verhalen online delen. Hoe overtuigt hij sporters dat ze dat daadwerkelijk gaan doen?  Brouwer helpt sporters als met hun verhaal. Dat doet hij onder andere voor langeafstandloper Wilson Kipsang, voor sprinter Martina en de Nederlandse rugbydames.

Pitch
Wat triggert je klanten om op social media te reageren? Steven de Jong helpt bedrijven daarbij, want volgens hem doen ze online nog steeds veel verkeerd. Hij ziet veel bedrijven die nog steeds niet weten hoe ze social media slim moeten gebruiken en krijgt 1 minuut de tijd om de luisteraars van BNR te overtuigen met zijn pitch.

FOTY-award
Competitie en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En hier is ook een wedstrijd gaande. Namelijk een prijs voor de beste zzp’er en minister-president Mark Rutte reikt die later vandaag uit.

ZZP Café, elke zaterdag van 11:00 tot 12:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen