ZZP Café25 apr '15 12:01

ZZP Online | Apple Watch, het begin van een nieuw Tijdperk

Auteur: BNR Webredactie

Ben van der Burg hééft hem: de Apple Watch! Als eerste live op de Nederlandse radio. Daar moeten we even bij stilstaan, want het horloge bemachtigen, dat viel nog niet mee. En daar zit wel een aardig verhaal achter.

De Apple Watch is twee weken geleden in Duitsland besteld. Bens collega Jordi moest 10 uur rijden om het apparaat bij een andere college in Duitsland op te halen. Uiteindelijk is dat allemaal gelukt en nu kan Ben uitbundig pronken met een uniek exemplaar van de Apple Watch. "Dit was de eerste keer dat het nieuws echt in mijn hand kwam. De technologie zit op je huid en straks over vijf of tien jaar is het nóg dichterbij. Straks zit de technologie óp mijn hand. Je moet het breed zien: ik deed hem om en ik werd genavigeerd en dat was fantastisch. Je krijgt piepjes dat je links en rechts moet."

 

En normaal gesproken krijg je een notificatie, die je moet beantwoorden, maar nu draai je je arm en met één tik op de knop zeg je wat je wilt. Dus we gaan nog effectiever worden als mens. Die snelheid is nét even lekker. Mensen waren kritisch over de navigatie. Ik moet wel even wennen waar ik  nou precies ben, maar uiteindelijk wennen we eraan en dan is het gewoon goed." Als fashion statement is er het nodige over te zeggen. "Ik vind hem fantastisch mooi, maar ik heb geen smaak. Vanaf 400 euro tot 17.000 euro, dus we kunnen alle kanten op. Het is het begin van een nieuw tijdperk en dat is de kern."
 


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen