ZZP Café25 apr '15 10:46

25 april | Hoe red je het als zzp’er in de horeca?

Auteur: BNR Webredactie

Hoe red je het als zzp’er in de horeca? ZZP Café met Diana Matroos vanuit &Samhoud Places in Amsterdam.

Er zijn meer zzp’ers in de horeca, blijkt uit de cijfers van de KVK. Vorig jaar waren het er nog 766 en nu zijn het er 816. Dat is een toename van 6,5 procent. Waarom wordt het aantrekkelijker om als zelfstandige in de horeca aan de slag te gaan?Julius Jaspers, culinair ondernemer en Edwin Raben, sommelier en eigenaar van Edwines.

Voedselintolerantie
Restaurants houden volgens ZZP’er Carlijn Bröringte weinig rekening met mensen met een voedselintolerantie. Daarom startte ze een eigen blog met recepten. Zo haar verhaal op BNR.

Futureproof
Wat maakt je als zzp’er Futureproof? Dat gaan we in ons café testen. Met vandaag, Mike van Nieuwenhuizen, zzp’er en eigenaar van Spring Engineering.

ZZP Online
Het online nieuws van deze week met Ben van der Burg. We kunnen het apparaat aanduiden met Hem: de Apple Watch. Als eerste live op de Nederlandse radio. Daar moeten we bij stil staan…


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen