ZZP Café11 apr '15 11:32

11 april | Scoren zonder opdrachten

Auteur: BNR Webredactie

ZZP Café met Diana Matroos vanuit &Samhoud Places in Amsterdam. Hoe scoor je als zelfstandige zonder ervaring toch opdrachten?

Starters op de arbeidsmarkt hebben het niet makkelijk. Meer dan 150 duizend jongeren zitten thuis zonder werk. Zouden zij aan de slag kunnen als ZZP’er? Twee deskundigen proberen die vraag te beantwoorden: Frits Spangenberg, macro-socioloog en oprichter van onderzoeksbureau Motivaction en Annedien Hoen, naamstrateeg bij The Luminaries en helpt zelfstandigen met hun merk.

Hoe word je zzp'er?
Hoe maak je van een doctorandus een succesvolle zzp’er? mede-oprichter en eigenaar van Bizmasters Jasper Beijneveld is vandaag de Challenger, iemand die net even anders naar de wereld kijkt. En toen hij die inkeek zag hij veel hoger opgeleiden zonder werk. Iedereen of bepaalde niches extreem veel?

Creative mornings
In meer dan 100 steden over heel de wereld worden Creative Mornings georganiseerd. Het concept is simpel: een ontbijtje, een lezing en leuke mensen. Wat maakt je als zzp’er futureproof? Dat gaan we in ons café testen. Met vandaag, Boudewien van den Berg, ZZP’er en mede-initiatiefnemer van Creative Mornings in Rotterdam.

ZZP Café, elke zaterdag van 11:00 tot 12:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen