Hugo Reitsma10 jan '14 14:45Aangepast op 10 jan '14 15:13

Column Hugo Reitsma | Mailen met Rens

Auteur: Hugo Reitsma

Ken je Rens? Rode krullen, brilletje, misschien wel de beste presentator van BNR. Goeie gast hoor, maar wel vermoeiend. Vandaag valt hij in voor Wilfred Genee in de Friday Move. Kijk waar dat toe leidt: 

                                                                          
Aan:
 RdJ Media & Events bv
Verzonden: woensdag 8 januari 2014 16:58

Ha Rens!
Heb jij politieke onderwerpen die je graag vrijdag met me wil bespreken in de Friday Move? Ik heb namelijk geen flauw idee. Het is wat laat voor vooruitblikjes op het nieuwe jaar en te vroeg voor het echte werk omdat het nog reces is.
Derk dacht daarom 1 politiek blokje te doen met alleen Van Boxtel en mij aan tafel. Leek mij een goed idee. Ik neem aan dat je zorg gerelateerde shit al op andere plekken met hem bespreekt. Dus we kunnen bijvoorbeeld de rol van de Eerste Kamer bespreken. Of D66, maar dat vorige week eigenlijk al met Kees Verhoeven gedaan. Kortom: alles kan, we moeten het alleen nog even verzinnen
Tot vrijdag!

Hugo

                                                                          
Aan:
  Hugo Reitsma
Verzonden: woensdag 8 januari 2014 17:48

Hoi Hugo, Weet je wat me leuk lijkt: om het nou eens over de grote lijnen die in al het korte termijn geweld verloren gaan. Dus zaken die echt belangrijk zijn:

* Toenemende kosten van de zorg. Explosief thema. Welke partij durft te gaan zeggen dat we straks allemaal zelf moeten sparen?
* De overheid die maar niet kleiner wordt. Zelfs met een VVD-er als premier. Omdat we nooit het debat voeren over de rol van de overheid?
* Dat we geen idee hebben waar we ons geld mee gaan verdienen over 10 jaar?

Jij een idee? Je hebt een lange tijd gehad om erover na te denken ;-)

Gzr
Rens                                                                                             


Dat bedoel ik nou. Scherpe gast die Rens, maar je bent als eenvoudig verslaggever wel je avond kwijt om hier op te studeren. Gelukkig is volgende week Wilfred er weer…


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen