Oranjehandel22 apr '13 14:49Aangepast op 26 apr '13 13:53

Nieuw nederlands biertje: Majesteit Pilsner

Auteur: BNR Webredactie

Proosten op de toekomst van de nieuwe Majesteit! Vanaf nu is er een nieuw fris Premium Organic Pilsner met de naam Majesteit Pilsner verkrijgbaar in Nederland . Ter gelegenheid van de kroning van onze nieuwe Koning wordt het bier juist nu gelanceerd, maar het is geen gelegenheidsbiertje het is een blijvertje.

Het biertje laat zich omschrijven als een helder volmout pilsener, een dorstlessend doordrinkbier met een fris bittere hop smaak. In samenwerking met de brouwerij de Leckere is het pilsner op ambachtelijke en traditionele wijze gemaakt met behulp van de beste duurzaam verbouwde ingrediënten.

De gedachte achter het nieuwe pilsner gaat verder dan de viering van de kroning en de symbolische overdracht van het Koningschap. Prins Willem Alexander is ook als mens van vlees en bloed gevoelig voor de verandering van zijn nieuwe functie binnen het publieke domein. De eigenaren en bedenkers van het nieuwe bier (royalisten 2.0) willen dat de aanstaande koning van vlees en bloed blijft, dat hij persoonlijk is, toegankelijk is en zijn emoties, zoals hij dit doet bij olympische sportprestaties, blijft tonen. Ze introduceren daarom het Majesteit Pilsener, een pils voor iedereen, voor elk moment. Zodat ook Prins (pils) Willem-Alexander na zijn kroning met gepaste trots in lengte van dagen toch een pils kan nuttigen.

Het biertje is vanaf nu verkrijgbaar voor introductie prijs van 30 euro per doos (24 flesjes) via de site: www.majesteit.com. Op de site en op www.facebook.com/MajesteitPilsner vind je nog meer informatie.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen