Over BNR30 jun '15 10:09

Vacature | Word stagiair bij BNR!

Auteur: BNR Webredactie

BNR Nieuwsradio heeft ruimte voor nieuwe stagiairs ter ondersteuning van de nieuwsredactie. Als stagiair zit je midden in het nieuws en werk je aan verschillende programma’s mee.

Duur: 3 maanden (verlenging mogelijk)
Uren per week: 40
Soort stage: redactie
Startdatum: 1 februari 2015 (andere startdatum in overleg mogelijk)

Werkzaamheden
Als stagiair draai je mee op de nieuwsredactie en werk je voor de programma’s van onder anderen Paul van Liempt, Petra Grijzen, Roelof Hemmen en Tom van ‘t Hek. Je zoekt relevante en originele onderwerpen voor de uitzending, je bereidt items voor, en je bewerkt audio. Je krijgt verder de mogelijkheid om te schrijven voor de website, en mee te lopen met onze verslaggevers en bijvoorbeeld programma’s als BNR Sportzaken met Humberto Tan.

Profiel
Enthousiasme, nieuwsgierigheid, en flexibiliteit is wat we zoeken. Je weet in korte tijd door te dringen tot de kern van het nieuws, en weet hoe je dat moet omzetten in een pakkend item. Je leert snel, en vindt het leuk om in een team te werken. Journalistieke achtergrond/opleiding is een pre.

BNR
BNR Nieuwsradio is hét station voor de denkers en doeners van Nederland. Snel, kort en bondig op de belangrijkste momenten van de dag. Verdieping en achtergrond op het moment dat de luisteraar daar behoefte aan heeft. BNR is onderdeel van de FD Mediagroep en is gevestigd naast het Amstelstation in Amsterdam.

Reageren
Stuur een mailtje met daarin je CV en een motivatie naar Marlise Hamaker via stage@bnr.nl.
Let op: je kunt alleen bij BNR stage lopen als je bent ingeschreven bij een opleiding! Stagiairs ontvangen maandelijks een stagevergoeding.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen