Hele wereld kijkt uit naar Nederlandse schaduw-game SCHiM

All in the Game24 jun 202234 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

SCHiM is één van de meest veelbelovende games van Nederlandse bodem. Die maakt Ewoud van der Werf (20) vrijwel in zijn eentje, en mede daarom heeft hij nog even nodig. Toch heeft zijn spel al een belangrijke prijs gewonnen én internationaal aandacht getrokken in een veelbekeken show.

In de 'main game' spreken we met Ewoud over zijn game SCHiM. Daarmee won hij vorig jaar de prijs voor beste game op INDIGO en haalde deze maand de internationale livestream Day of the Devs, als onderdeel van het bekende Summer Game Fest.

Wat speelt er voor André, Linda en Joe?- Game-koptelefoons van Astro, Turtle Beach, HyperX en Sony vergeleken

- Aandacht voor games op TikTok én Netfix-game Poinpy

- Neon White, een platform-schietspel met dating-elementen

Retro-rubriekBNR-collega Kees Dorresteijn, nieuwspresentator van The Daily Move, haalt herinneringen op aan de Tony Hawk Pro Skater-reeks.

WIN een avond onbeperkt gamen met je collega's bij GamestateBen jij de beste in de game GRAND PIANO KEYS bij een locatie van Gamestate? Maak een foto van je high score, deel ‘m op je socials en tag daarbij BNR Nieuwsradio op Instagram (@BNRnieuwsradio) of Twitter (@BNR) om mee te doen.

De winnaar van deze actie wordt medio september 2022 bekendgemaakt in deze podcast. Dus: abonneer je vooral op deze podcast op je favoriete platform!