#38: The Donald Show

Amerika Podcast26 aug '20 11:2947 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Gitzwart toekomstbeeld

De Republikeinen beloofden optimisme, maar de conventie startte met een gitzwarte omschrijving van wat Amerika zou worden onder Democraten. Chaos, geweld en anarchie zullen the American Dream naar de knoppen helpen, zo zeggen zij.

Trump overal

De Republikeinse Partij is helemaal Trumps partij geworden, zo stellen Bernard en Jan vast. Dat geldt ook voor de conventie, want Trump bemoeit zich persoonlijk met elk detail, en ook de sprekers bestaat voor een groot deel uit mensen met dezelfde achternaam als de president.

Luister ook | Melania Trump richt zich op vrouwelijke kiezers

Twijfelende kiezers

Kan Trump met deze conventie twijfelende kiezers over de streep trekken? En wat heeft de Democratische conventie Joe Biden eigenlijk opgeleverd in de peilingen?

Over de Amerika Podcast

De wekelijkse Amerika Podcast wordt gepresenteerd door Jan Postma vanuit Washington DC en Bernard Hammelburg vanuit New York (of Amsterdam, als dat zo uitkomt). In de aanloop naar de presidentsverkiezingen hoor je iedere woensdag om 15:30 uur een voorproef van de podcast op BNR. De volledige aflevering luister je als vanouds via je favoriete podcastapp of via bnr.nl/amerika.