#149 Modder gooien

Amerika Podcast13 okt 202255 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Amerika is momenteel niet bepaald het toneel van pais en vree. In de aanloop naar de tussentijdse verkiezingen op 8 november, de ‘midterms,’ maken kandidaten er een sport van elkaar voor rotte vis uit te maken. Bernard en Jan laten wat voorbeelden horen. 

De 6 januari-commissie, die de bestorming van het Capitool onderzoekt, sluit de openbare zittingen af, dus het wachten is op het eindrapport. In de marge gebeurt van alles. Een advocaat van Trump geeft toe dat zij wellicht heeft gesjoemeld met een verklaring over de in beslag genomen documenten in Mar-a-Lago. En Michael Cohen, Trumps ex-advocaat die wegens meineed over zijn cliënt drie jaar in de gevangenis zat, heeft letterlijk een boekje opengedaan. Het heet ‘Revenge,’ en Cohen noemt zijn voormalige cliënt een ’fascist’, die zijn ‘eerste termijn als president zag als een opstap naar de dictatuur.’ 

En er zijn weer veel luisteraarsvragen.

Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten, dan kan dat met een tweet naar: @janpostmaUSA of @BNRdewereld, of met een mailtje naar dewereld@bnr.nl. Je kunt ook je vraag inspreken of intikken op de Amerika Podcast WhatsApp: 06 28 13 50 20.