Back to Business: Lego-blokjes in de aanbieding

BNR Back to Business20 jul 20204 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Nederland gaat weer aan de slag na wat het kabinet een intelligente lockdown heeft genoemd. Aanpassen aan de anderhalvemeter-economie is geen keuze maar een must. Hoe ben je in deze tijden zo succesvol mogelijk? Fritz Abrahams, eigenaar van Fritz Events en Bricksverhuur kende met zijn verhuur van licht- en geluidsapparatuur een inkomstenderving van 30 tot 40 procent.

Image
(BNR)

Beluister ook | Back to Business: Pompen of verzuipen in coronatijd

Op het hoogtepunt van de coronacrisis begon Abrahams met de verhuur van Lego-sets. 'Ik had het al eerder een keer met mijn vriendin besproken hoe het best meditatief is om zo'n Lego-set in elkaar te zetten; het is net puzzelen. Maar sommige van die sets kosten wel 700 euro, wat ik het persoonlijk echt niet waard vind. In de crisis zag ik dat Lego een populaire hobby was. Het leek me daarom hét perfecte moment om die dure sets in te kopen en te gaan verhuren.'

Dit in BNR Back to Business

In BNR Back to Business krijg je elke dag tips, tricks en inspiratie om je bedrijf weer helemaal back in business te krijgen.

Abonneren

Ga naar www.bnr.nl/backtobusiness en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke ochtend live om 07:20 uur in De Ochtendspits op BNR Nieuwsradio.


Mede mogelijk gemaakt door