BNR Sport maakt zich op voor een bijzonder mooie sportzomer met Anne-Greet Haars en Kim Lammers

BNR Sport18 jun 202117 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Presentatoren

Voormalig hockeyster Kim Lammers speelde maar liefst 200 interlands en werd met de Nederlandse hockeyploeg Olympisch Kampioen (2012) en tweemaal Wereldkampioen (2010, 2014). Kim: 'Voor mij zal sport altijd de rode draad zijn in alles wat ik doe, daarom vind ik het geweldig dat we dit programma gaan maken. Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met Anne-Greet om mooie gesprekken aan te gaan met prominenten uit de sport en media, om die twee werelden samen te brengen en de luisteraar te inspireren!'

Anne-Greet Haars is voormalig hoofdredacteur van RTL Late Night met Humberto Tan en Beau. Ook deed Haars verslag van meerdere sportevenementen zoals de Olympische Spelen en het WK Voetbal. Haars: 'Ik vind het geweldig om dit sportprogramma samen met Kim te gaan maken. Twee vrouwen aan het roer, waarmee we zelf ook buiten de lijnen tekenen in de sportjournalistiek. Ik heb zin om mooie gasten te mogen interviewen, vooral in deze historische sportzomer!

Start programma

BNR Sport is vanaf vrijdag 16 juli, tussen 14:00 en 15:00 uur, elke week te beluisteren op BNR Nieuwsradio. Na de uitzending is het programma ook als podcast terug te luisteren via alle bekende podcast platforms, onder meer Spotify en Apple Podcasts.