E81| Petra Vos (Fatboy) over merkextensies

CMOtalk25 jun 202236 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Fatboy is inmiddels veel meer dan die ene zitzak. Er zijn lampen, banken en bijvoorbeeld een hangmat. Klaas bespreekt met CEO Petra Vos hoe je tot succesvolle merkextensies komt. 

En... al is het aflevering 81, het is de eerste in samenwerking met BNR Nieuwsradio. Dus welkom trouwe CMOtalk luisteraar bij BNR. Klaas zegt;
“Ik ben enorm blij met deze mooie samenwerking. Met BNR Nieuwsradio heeft CMOtalk een hoogwaardige mediapartner gevonden, die perfect aansluit bij onze exclusieve community van topmarketeers en luisteraars. Hierdoor kunnen we nog meer mensen bereiken met inspirerende marketingverhalen van de beste marketeers van Nederland. Het is redelijk uniek dat een zakelijke podcast het schopt tot radioprogramma met landelijk bereik. Een geweldige teamprestatie waar ik trots op ben.”

En BNR luisteraar, welkom bij CMOtalk! Hoofdredacteur Mireille van Ark zegt;
"CMOtalk zorgt voor een verdieping van het content-portfolio van BNR, met een thema in het hart van de zakelijke doelgroep. Van harte welkom bij  BNR trouwe luisteraars van CMOtalk"

De samenwerking tussen CMOtalk en BNR Nieuwsradio wordt mede mogelijk gemaakt door onze mooie sponsor en zakelijk vrienden van SRM Opleidingen en Trainingen.  


Mede mogelijk gemaakt door