Bert van Doodewaard (Delta Chesterfield) dealt sinds Brexit met grote onzekerheden

Crisis de Baas21 okt '21 14:2425 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

In de studio van BNR praat Rens met Bert van Doodewaard, die samen met zijn vader in de directie van hun familiebedrijf Delta Chesterfield zit. Naar aanleiding van Brexit moest Bert de bedrijfsvoering drastisch omgooien. En alsof dat nog niet genoeg was, kwamen daar de coronacrisis én een gigantische lekkage in een van de showrooms bij. Door niet in paniek te raken wist hij zijn bedrijf door deze crises heen te loodsen en staat het er inmiddels beter voor dan ooit.

Wat betekent het als het land waarmee je handel drijft ineens geen lid meer van dezelfde interne markt is? Valt er überhaupt iets voor te bereiden aan een situatie die voor iedereen nieuw is? En wat als je daarbij ook nog te maken krijgt met een lekkage? Je hoort het allemaal in de nieuwste aflevering van Crisis de Baas.

Over deze podcast

Wat als je organisatie te maken krijgt met een onvoorziene crisis en je geen idee hebt waar het heen gaat? In de radioserie Crisis de Baas vertellen CEOs, directeuren en ondernemers hoe zij wendbaar blijven en omgaan met de gevolgen van een fikse tegenslag.