Corona dwong Arvid Prigge (Green City) ertoe zijn horizon te verbreden

Crisis de Baas28 okt 202122 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

In de studio van BNR praat Rens met Arvid Prigge, het brein achter het allereerste 3D-geprinte gebouw van Europa. Sinds het najaar van 2019 verhuurde hij dit pand als vergaderruimte en was hij bezig zijn concept aan andere partijen aan te bieden, totdat de coronacrisis toesloeg. Samen met zijn vrouw ging hij op zoek naar manieren om die eerste periode door te komen, wat best aardig lukte, maar gaandeweg realiseerden zij zich dat corona nog lang niet voorbij was. Arvid ging daarom op zoek naar een andere uitdaging en inmiddels is hij bezig met wat het grootste duurzame sociale woningbouwproject van Nederland moet worden.

Wat als je net lekker op dreef bent en corona toeslaat? Blijf je je focussen op je huidige bedrijf, of kijk je misschien ook een deurtje verder? En hoe kun je ideeën vanuit je oude bedrijf vervolgens gebruiken bij een nieuw project? Dat en meer in deze nieuwe aflevering van Crisis de Baas.

Over deze podcast

Wat als je organisatie te maken krijgt met een onvoorziene crisis en je geen idee hebt waar het heen gaat? In de radioserie Crisis de Baas vertellen CEOs, directeuren en ondernemers hoe zij wendbaar blijven en omgaan met de gevolgen van een fikse tegenslag.


Mede mogelijk gemaakt door