De Dogecoin is terug

Crypto Update5 mei 20216 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

En we dachten ervan af te zijn, maar ook Dogecoin is terug. Ja, die leek over zijn top heen maar staat toch weer op een all time high van meer dan 68 dollarcent, bijna anderhalf keer de stand van een week geleden. Dat heeft te maken met het nieuws dat doge nu ook verkrijgbaar is op de exchange eToro, wat de vraag natuurlijk vergroot. En er was publiciteit voor het feit dat je nu kaartjes voor een honkbalwedstrijd in Oakland kunt kopen met doge, met korting was dat maar door de prijsstijging van de doge is at intussen bijna tenietgedaan.

Deze week in de Cryptocast

In Cryptocast deze week een notoire cryptobasher: Joost van Kuppeveld van het FD. Hij schrijft felle columns tegen Bitcoin en probeert op Twitter de cryptonerds het bloed onder de nagels vandaan te halen. Bert Slagter doet ook mee. Morgen eens kijken of we het met Joost eens kunnen worden. Morgen eind van de middag hebben we een uitslag.

Links

Dogecoin bereikt nieuw hoogtepunt...

...net als de binance coin

Uitvinder Ethereum is miljardair dankzij koersstijging

Crypto zet relaties onder druk

Over de Crypto Update

Met Herbert Blankesteijn bespreken we elke week de toestand van de crypto. Luister live woensdagochtend rond 8:50 in De Ochtendspits, of wanneer je wilt via bnr.nl/podcast/cryptocast/, Apple Podcast of Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door