Binance heeft grote invloed op de cryptokoersen

Crypto Update14 okt 20216 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Vooral bitcoin had last van de negatieve invloed van Binance doordat de beurs besloot geen transacties meer te doen in Chinese yuans. Daarmee wordt het voor Chinezen weer een beetje moeilijker na alle eerdere maatregelen om crypto te kopen. Een ander nieuwtje dat slecht was voor de koers en voor de Chinese cryptoliefhebbers was dat WeChat, de Chinese app waarmee je ongeveer alles kunt doen, niet meer wilde zoeken naar cryptobeurzen. Dus dat drukte de bitcoinkoers ook omlaag.

Abonneren | CryptoCast

Deze week in de CryptoCast

Daar gaat het dus over NFT’s, we bespreken we wat NFT’s kunnen doen in een toekomstige metaverse, een nieuwe vorm van internet waar ruimte een rol speelt en waar ook eigendom van ruimte bestaat. Nou dáár kunnen ze dus een rol bij spelen. En BNR Digitaal gaat trouwens ook over NFT’s en dan vooral over huidige toepassingen bij bedrijven als Microsoft, Twitter en Tiktok en bij toepassingen als tickets, digitale kleding en officiële documenten zoals diploma’s. Cryptocast en Digitaal zijn al online beschikbaar.

Over de Crypto Update

Met Herbert Blankesteijn bespreken we elke week de toestand van de crypto. Luister live woensdagochtend rond 8:50 in De Ochtendspits, of wanneer je wilt via bnr.nl/cryptoupdate, Apple Podcast of Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door