Art Rooijakkers nieuwe presentator BNR

De Eeuw van mijn Dochters1 jan 20201 minuut
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De Eeuw van mijn Dochters, vanaf 9 januari op BNR. Met Art Rooijakkers.
De Eeuw van mijn Dochters, vanaf 9 januari op BNR. Met Art Rooijakkers. (BNR)

BNR De Eeuw van mijn Dochters is een programma waarin Art Rooijakkers samen met de luisteraars op verkenning gaat in de 21e eeuw. Komt ons voedsel straks uit het laboratorium? Houden onze dijken het nog of wonen we straks op eilanden voor de kust? In gesprek met deskundigen worden er belangrijke thema’s besproken, zoals voedsel, waterbeheer en mobiliteit. Op deze manier krijgt de luisteraar een beeld van wat de volgende generatie mogelijk te wachten staat.

'We zijn trots op de samenwerking met Art. Op een frisse, journalistieke manier kleurt hij de thema’s van de toekomst in. Deze serie geeft een realistische en verrassende blik op wat ons de komende jaren te wachten staat. Een betere start van 2020 kan je niet wensen', aldus Mireille van Ark, waarnemend hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio.

De Eeuw van mijn Dochters: www.bnr.nl/eeuwvanmijndochters

'Met deze serie doe ik een poging grip op de toekomst te krijgen en zo een beeld te vormen van de wereld waarin mijn dochters en hun leeftijdsgenoten zullen leven. Die nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen past bij BNR, een zender die in mijn ogen de blik altijd naar voren heeft gericht', vertelt Art Rooijakkers.
Mede mogelijk gemaakt door