Dé Klantenpodcast
Dé Klantenpodcast

Dé Klantenpodcast

Dé podcast over eigentijdse klantgerichtheid met elke aflevering praktische tips, verfrissende inzichten en praktijkvoorbeelden die je helpen om de verwachtingen van jouw klanten te overtreffen. Met Danielle de Jonge

Clubhouse, TikTok, Pinterest: moet je overal aan mee doen?

Zijn het hypes óf waardevolle social media om aanwezig te zijn? Dragen ze bij aan de klantgerichtheid of commerciële slagkracht van jouw bedrijf? Hoe zet je ze in en wat haal je eruit? Podcasthost Daniëlle de Jonge en Marjolein Bongers – eigenaar van House of Social Media – duiken in deze aflevering van Dé Klantenpodcast in de wereld van Clubhouse, Tiktok, Pinterest en Instagram, plus een nieuwe feature van LinkedIn.

Een verpletterend goede online indruk maken is lastig

Klantgerichtheidsexperts Daniëlle de Jonge en Niek van den Adel geven je in deze aflevering van Dé Klantenpodcast volop tips voor dynamische klantgesprekken. Hoe zet je de online extra’s van videobelprogramma’s slim in? Wat doe je vooraf en na afloop van een gesprek om onderscheidend te zijn? En op welke manier zorg jij er voor dat je gezicht goed zit? Genoeg inspiratie om online zakendoen een professionele oppepper te geven!

Special: Wat bedrijven kunnen leren van Cliniclowns

In deze special van Dé Klantenpodcast spreekt podcasthost Daniëlle de Jonge met Ilse Beckers, chief engagement van Cliniclowns, en Gerrit Piksen, expert customer service bij MarketResponse die jaarlijks de prijs voor Klantvriendelijkste bedrijf van NL uitreikt. Dat wordt je niet zomaar! Een boeiend en inspirerend gesprek over de wijze waarop Cliniclowns klantvriendelijkheid doorvoert naar donateurs én de doelgroep van zieke kinderen en dementerende ouderen. Plus wat zijn de zeven regels om überhaupt in aanmerking te komen voor een awards als klantvriendelijkste bedrijf van Nederland?