Zakelijk Tinderen is het nieuwe normaal

Dé Klantenpodcast27 apr 202122 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Hoe zorg je voor een tiptop structuur in gesprekken, hoe compenseer je het gemis van sommige zintuigen en hoe zorg je voor de emotionele connectie? Kortom: hoe verleid je iemand online die je alleen maar via een scherm ziet? Klantgerichtheidsexperts Daniëlle de Jonge en Niek van den Adel weten dat als geen ander. En dus delen ze in deze aflevering van Dé Klantenpodcast tal van tips en handige voorbeelden over die onuitwisbare professionele online indruk.

Hosts

Daniëlle de Jonge is veelgevraagd spreker, trainer en auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Zij helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daniëlle is de vaste host van Dé Klantenpodcast.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/danielledejonge

Niek van den Adel is veelgevraagd spreker over de thema’s veerkracht, klantgerichtheid en leiderschap. Niek doet niets anders dan metaforen en verhalen vertellen, over leuke medewerkers, over super dienstverleners, over terug naar de bedoeling en rare situaties op de werkvloer. Over oprecht aandacht geven, over de utopie van gastvrijheid, over lachen en over huilen.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/niekvandenadel/

Abonneren

De Klantenpodcast verschijnt elke week bij bnr.nl/deklantenpodcast, en is ook te beluisteren via de BNR App, Spotify en Apple Podcast.