Zo maak je online netwerkbijeenkomsten dynamisch

Dé Klantenpodcast25 mei 202128 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Borrels, lunches, bedrijfsbezoeken en bijeenkomsten met sprekers: alles is online gegaan. Dat blijft ook nog wel even zo én de hybride vormen waarin offline en online gecombineerd worden staan in de startblokken. Zelfs ruim een jaar nadat we het online werken zijn gaan omarmen zijn er nog tal van mogelijkheden om de bijeenkomsten die jij organiseert of waar je aan deelneemt extra dynamisch te maken. Niet in de laatste plaats omdat de kwaliteit van jouw online uitstraling roept automatische de associatie op met de kwaliteit van jouw werk. Dus kom maar op met die dynamiek!

Extra tips

Meer tips over online performance? Luister dan deze afleveringen van Dé Klantenpodcast:

- Een verpletterend goede online indruk maken is lastig

- Zakelijk Tinderen is het nieuwe normaal

Host en co-host

Daniëlle de Jonge is expert in eigentijdse klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Ze is veelgevraagd spreker, trainer en auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Zij helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daniëlle is de vaste host van Dé Klantenpodcast.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/danielledejonge

Judith Smits is superconnector, dagvoorzitter en spreker over (online) netwerken. Haar missie: mensen laten zien dat iedereen met plezier een waardevolle connectie kan maken met anderen. Daarnaast is Judith bedenker en presentator van De Netwerkshow en schreef zij het boek De Funfactor.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/orangejudith

Connect met Dé Klantenpodcast

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met podcasthost Daniëlle de Jonge via mail, LinkedIn, Twitter of Instagram.

Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/deklantenpodcast