Als klanten doelwit zijn van cybercrime

Dé Klantenpodcast8 jun 202130 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Van computervredebreuk – ofwel hacken – en het downloaden van klantgegevens tot DDoS-aanvallen en malware. Zelfs al heb je als bedrijf je zaken goed op orde, dan kan het zomaar gebeuren dat een cybercrimineel via een leverancier toch in jouw systeem terecht komt. Hoe weet je waar de risico’s voor jouw bedrijf liggen? En hoe communiceer je met klanten als jij – en zij – doelwit zijn van een cyberaanval? Over dit én meer hoor je tal van voorbeelden en tips om zo’n situatie het hoofd te bieden.

Host en co-host

Daniëlle de Jonge is expert in eigentijdse klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Ze is veelgevraagd spreker, trainer en auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Zij helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daniëlle is de vaste host van Dé Klantenpodcast.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/danielledejonge

Yosra Ameziane is advocaat bij Hertoghs advocaten. Zij specialiseert zich in fiscale (straf)zaken en het financieel-economische strafrecht. Haar bijzondere interesse gaat uit naar cybercrime en cryptovaluta.

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/yosra-ameziane-5846b7ab

Connect met Dé Klantenpodcast

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met podcasthost Daniëlle de Jonge via mail, LinkedIn, Twitter of Instagram.

Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/deklantenpodcast