Klantgericht communiceren met kunst

Dé Klantenpodcast17 aug 202127 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Klantgerichtheidsexpert en podcasthost Daniëlle de Jonge – zelf ook een kunstliefhebber – spreekt met Wendy over:

•Wat zegt kunst over jou en jouw bedrijf?

•Wat straal je uit naar klanten en medewerkers?

•Wat is het effect van goed gekozen kunst?

•Hoe vind je kunst waar klanten enthousiast over worden?

•Wat kun je nog meer doen met de creativiteit van kunst?

Een beeldend gesprek met inspirerende voorbeelden en goede tips voor wie klanten op oogstrelende wijze wil meenemen in deze unieke vorm van communicatie.

Is het mogelijk om de foto van een kunstwerk in de shownotes te zetten?

Extra tips

Meer inspiratie? Vraag de gratis mini-masterclass ‘Onderscheidende klantgerichtheid’ aan.

Host en co-host

Daniëlle de Jonge is expert in eigentijdse klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Ze is veelgevraagd spreker, trainer en auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Zij helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daniëlle is de vaste host van Dé Klantenpodcast.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/danielledejonge

Verleidelijk, levendig en herkenbaar, de kunstwerken van Wendy Buiter zijn een reflectie van elegante, tijdloze glamour! Als directeur van een florerend uitzendbureau en opleidingsinstituut in de cosmeticabranche gooide Wendy 7 jaar geleden het roer drastisch om; ze nam een sabbatical, ging naar de kunstacademie en begon een nieuwe carrière; als kunstenaar. Vanuit haar achtergrond als visagist, schildert Wendy zoals ze make-up aanbrengt: laag voor laag met highlights en schaduw.

Hoewel figuratief, zien veel vrouwen iets van zichzelf terug in de sprekende ogen van de levensgrote portretten. De gedetailleerde uitwerking van ogen, wimpers en lippen prikkelen de zintuigen. Wendy’s afbeeldingen zijn een ode aan de vrouwelijkheid. Versiersels als sjaals, soms hoeden maar veelal sieraden vormen de finishing touch in haar schilderijen. Haar kunst straalt een kosmopolitische stijl uit en vindt zijn thuis in publicaties en kunstcollecties over de hele wereld.

Tip: Regelmatig kun je een Open Atelier van Wendy bezoeken, zie voor komende data: www.wendybuiter.com/open-atelier

Connect met Dé Klantenpodcast

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met podcasthost Daniëlle de Jonge via mail, LinkedIn, Twitter of Instagram. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/deklantenpodcast