De klantenservice als profit center

Dé Klantenpodcast26 apr 202230 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Klantenservice kent vele service. Om eens wat te noemen: telefonisch, chat, chatbots, website, reviews, whatsapp, e-mail en social media. Waar kies je voor en wat vooral niet? En als je klantenservice dan goed inricht, hoe zorg je er dan voor dat het geen kostenpost is maar juist opbrengsten levert? In deze aflevering van Dé Klantenpodcast spreekt podcasthost Daniëlle de Jonge met Marije Sluis, gespecialiseerd in customer experience bij servicecenters. Zij hebben het onder andere over:

  • Een cultuur waarin servicemedewerkers blij zijn.
  • De klantenservice als profit center in plaats van cost center.
  • Customer service centraal zetten in je bedrijfsvoering.

Volop tips om jouw klantenservice weer eens tegen het licht te houden.

Extra tips

Meer tips over klantenservice? Luister dan deze afleveringen van Dé Klantenpodcast:

Leren van jouw klanten: zo doe je dat

Kunnen bedrijven nog verschil maken met digitaal gebruiksgemak?

Meer inspiratie? Volg de gratis mini-masterclass ‘Onderscheidende klantgerichtheid’.

Host en co-host
Daniëlle de Jonge
 is expert in eigentijdse klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Ze is veelgevraagd spreker, trainer en auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Zij helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daniëlle is de vaste host van Dé Klantenpodcast.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/danielledejonge

Marije Sluis is Growth Director bij weWow, een boutique customer experience agency waarin co-schalen met de klant centraal staat. Zij is een ervaren commercieel leider met aandacht voor de mens, tevens is zij co-founder van het ‘chicks of digital and innovation’-netwerk. Ze is haar carrière in 1997 gestart bij Monsterboard.nl en heeft, naast de tijd dat zij haar eigen bedrijf heeft gehad, veelal gewerkt voor snel groeiende bedrijven. Zij heeft altijd een fascinatie gehad voor de omgang met klanten en hoe organisaties dit inrichten. Dit gaat van het business model van de organisaties tot het letterlijk contact hebben met de (potentiële) klant. Zij is van mening dat er nog flink wat terrein te winnen is ten faveure van de klant en de organisaties waar zij klant zijn. Marije woont en werkt in Valencia, een stad waar zij haar hart aan heeft verpand.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/marijesluis

Connect met Dé Klantenpodcast

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met podcasthost Daniëlle de Jonge via mail (mail@danielledejonge.nl), LinkedIn, Twitter of Instagram.

Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/deklantenpodcast