Storybrand: de meest heldere boodschap voor meer omzet

Dé Klantenpodcast8 nov 202233 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Hoe maak je een pakkende boodschap waarin de klant zich direct herkent en die aansluit bij zijn behoefte? Storybrand is de oplossing. Geen verhaal over jouw bedrijf, je USP’s en wat je allemaal doet. Wel een verhaal met de klant als centrale held en jouw bedrijf als gids om de klant te helpen. In deze aflevering van Dé Klantenpodcast gaat podcasthost en klantgerichtheidsexpert Daniëlle de Jonge in gesprek met Daan Schmidt, gespecialiseerd in de Storybrand-methode.

Je krijgt tal van tips over:

  • Waarom duidelijkheid in je marketing en communicatie cruciaal om het brein van klanten te prikkelen.
  • Klanten zijn niet geïnteresseerd in jouw verhaal, wel in hun eigen verhaal.
  • De 3 vragen die iedere klant heeft en hoe je die het beste kunt beantwoorden

Deze podcast helpt je om de eeuwenoude kunst van het verhalen vertellen in te zetten voor jouw bedrijf. En precies daar trek je klanten mee aan.

Extra tips

Meer tips over de klant voorop zetten bij klantgerichtheid? Luister dan deze aflevering van Dé Klantenpodcast:

Laat klanten jouw verkoopstrategie bepalen – met Jos Burgers

Meer inspiratie? Volg de gratis mini-masterclass ‘Onderscheidende klantgerichtheid’.

Host en co-host
Daniëlle de Jonge
 is expert in eigentijdse klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Ze is veelgevraagd spreker, trainer en auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Zij helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daniëlle is de vaste host van Dé Klantenpodcast.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/danielledejonge

Daan Schmidt is de directeur van StoryBrand Nederland. Hij haalde de StoryBrand methode naar de Benelux en droeg bij aan de Nederlandse bewerking van het boek StoryBrand. Hij weet hoe hij bedrijven moet helpen om een overtuigend verhaal te vertellen. Inmiddels heeft hij honderden bedrijven in Nederland en België geholpen hun boodschap helder te krijgen zodat hun omzet groeit. Daan is getrouwd, heeft 4 kinderen en woont in Leusden.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/dtschmidt

Connect met Dé Klantenpodcast

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met podcasthost Daniëlle de Jonge via mail (mail@danielledejonge.nl), LinkedIn, Twitter of Instagram.

Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/deklantenpodcast