Smartphonefilmpjes? Klanten zijn er dol op!

Dé Klantenpodcast24 nov 202234 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Video doet veel in het contact met klanten van alle soorten bedrijven en organisaties. En dat betekent niet alleen maar het maken van een vlog. Integendeel! De mogelijkheden om filmpjes met een smartphone zijn talrijk en je hoeft zeker niet altijd zelf in beeld. Podcast host en klantgerichtheidsexpert Daniëlle de Jonge spreekt in deze aflevering van Dé Klantenpodcast met Geertje Algera over:

  • Spreken voor de camera als basisvaardigheid.
  • Dit kun je doen aan ‘camera-angst’.
  • Soorten filmpjes waar mensen graag naar kijken.
  • Inhoud die interessant is voor jouw volgers.
  • Technische tips voor het filmen met smartphones.

Met zoveel praktische input alle reden om korte, krachtige filmpjes te maken om extra aantrekkelijk te blijven voor klanten.

Extra tips
Meer tips over inzet van social media voor klantgerichtheid? Luister dan deze aflevering van Dé Klantenpodcast:

Clubhouse, Tiktok, Pinterest: moet je overal aan meedoen? – met Marjolein Bongers

Meer inspiratie? Volg de gratis mini-masterclass ‘Onderscheidende klantgerichtheid’.

Host en gast
Daniëlle de Jonge
 is expert in eigentijdse klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Ze is veelgevraagd spreker, trainer en auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Zij helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daniëlle is de vaste host van Dé Klantenpodcast.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/danielledejonge

Geertje Algera studeerde journalistiek in Utrecht en culturele antropologie in Amsterdam. Al snel kwam zij terecht bij de KRO, waar ze jarenlang met traditionele “grote” camera’s werkte als verslaggever en regisseur. In 2014 ontdekte Geertje tot haar verbazing dat ze met haar iPhone ook reportages voor televisie kon maken. Al snel werd ze de eerste smartphone verslaggever van Hilversum. In 2016 kwam een langgekoesterde wens uit, ze startte haar eigen bedrijf als smartphone journalist, trainer en spreker. Sindsdien is het haar missie om zoveel mogelijk mensen en organisaties te leren hoe ze met hun smartphone echte verhalen kunnen vertellen. Zowel het filmen, monteren en publiceren kan met de telefoon. Dit geeft de maker een enorme flexibiliteit en snelheid, en bovendien betaalbaar. Veel mensen vinden het ook ontzettend leuk en stoer om te leren hoe je zélf video’s filmt en monteert. Al meer dan 4000 mensen volgden een training bij Geertje Algera. In maart 2022 publiceerde ze het handboek voor het filmen met de smartphone: “Professionele video’s maken met je smartphone” bij uitgeverij Nubiz.

Instagram: @geertjealgeramedia
LinkedIn: www.linkedin.com/in/geertjealgera 

Connect met Dé Klantenpodcast
Heb je vragen of input? Neem dan contact op met podcasthost Daniëlle de Jonge via mail (mail@danielledejonge.nl), LinkedIn, Twitter of Instagram.

Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/deklantenpodcast