Jouw stem: strategisch instrument in klantgesprekken

Dé Klantenpodcast6 dec 202232 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Jouw stem is de versterker van jouw boodschap. Althans, als je weet hoe je die stem strategisch inzet. Dat betekent aanvoelen wat het gesprek nodig heeft en daar op inspelen door het rijke register van jouw stemgebruik aan te spreken.

In deze aflevering van Dé Klantenpodcast spreekt podcasthost en klantgerichtheidsexpert Daniëlle de Jonge met sprekerscoach Maria Punch over:

  • In welke situaties is het slim om jouw stem bewust in te zetten?
  • Hoe beïnvloed je met jouw stemgebruik het gesprek?
  • Wat kun je doen om jouw stem te trainen voor strategisch gebruik?

Dat er veel meer mogelijk is met je stem dan hard, zacht, snel en langzaam praten hoor je aan de vele tips in deze podcast. En die communicatieve kracht is voor iedereen bereikbaar.

Extra tips

Meer tips over …. van klantgerichtheid? Luister dan deze afleveringen van Dé Klantenpodcast:

Meer inspiratie? Volg de gratis mini-masterclass ‘Onderscheidende klantgerichtheid’.

Host en co-host
Daniëlle de Jonge
 is expert in eigentijdse klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Ze is veelgevraagd spreker, trainer en auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Zij helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daniëlle is de vaste host van Dé Klantenpodcast.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/danielledejonge

Maria Punch is een ervaren sprekerscoach met een achtergrond in de radiojournalistiek. Ze helpt professionals om hun stem te gebruiken als een communicatief en strategisch instrument. Maria traint dwars door alle sectoren heen: ondernemers, advocaten, Kamerleden en podcastmakers schuiven bij haar aan. ‘Wij hebben altijd iets te winnen bij wát we zeggen en hóe we het zeggen, is haar motto. Je kan Maria zelf horen in de podcast Woordwaarde bij BNR waar zij ook de vaste stemcoach is.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/mariapunch

Connect met Dé Klantenpodcast

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met podcasthost Daniëlle de Jonge via mail (mail@danielledejonge.nl), LinkedIn, Twitter of Instagram.

Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/podcast/de-klantenpodcast