Leiderschap in loyaliteit: zo krijg je trouwe klanten

Dé Klantenpodcast20 dec 202234 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Loyale klanten: dat wil toch elk bedrijf? En dan wel graag actief loyaal, niet passief omdat het ‘moet’ of er geen andere keuze is. Podcasthost en klantgerichtheidsexpert Daniëlle de Jonge gaat in gesprek met Glenn Vergoossen – nieuwsgierige trainer en speelse spreker bij FranklinCovey.

  • Drie principes leggen de basis voor loyale klanten
  • Maak verbinding en win klanten met nieuwsgierigheid
  • Waarom kleine interacties het winnen van grote follow-ups

Pak jij de regie voor loyale klanten, zodat zij empathie, verantwoordelijkheid en generositeit ervaren? Want hoe meer betrokken jij bent, hoe sneller en loyaler jouw klanten gaan worden.

Extra tips

Meer tips over de loyaliteit van klantgerichtheid? Luister dan deze afleveringen van Dé Klantenpodcast:

Meer inspiratie? Volg de gratis mini-masterclass ‘Onderscheidende klantgerichtheid’.

Host en co-host
Daniëlle de Jonge
 is expert in eigentijdse klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Ze is veelgevraagd spreker, trainer en auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Zij helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daniëlle is de vaste host van Dé Klantenpodcast.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/danielledejonge

Glenn Vergoossen is een nieuwsgierige trainer en speelse spreker bij FranklinCovey Benelux. FranklinCovey is het wereldwijde leiderschapsinstituut opgericht door Stephen R. Covey. Daarnaast werkt Glenn als sprekersregisseur en is hij host van de Over Spreken Gesproken podcast. In de podcast leren luisteraars korte metten te maken met plankenkoorts en te spreken met meer impact.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/glenn-vergoossen

Connect met Dé Klantenpodcast

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met podcasthost Daniëlle de Jonge via mail (mail@danielledejonge.nl), LinkedIn, Twitter of Instagram.

Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/podcast/de-klantenpodcast