Hebben nieuwsbrieven nog wel nut?

Dé Klantenpodcast1 feb 202332 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Veel nieuwsbrieven blijven ongelezen of verdwijnen direct in de digitale prullenbak. En dat wil je niet! Zeker met alle klantcontactmogelijkheden via social media, moet een nieuwsbrief wel echt van meerwaarde zijn om in de smaak te vallen. Hoe doe je dat? In deze aflevering van Dé Klantenpodcast spreek podcasthost en klantgerichtheidsexpert Daniëlle de Jonge met Kim Suurmeijer – specialist in online marketing.

Je krijgt antwoord op deze vragen:

  • Hoe ontdek je of een nieuwsbrief voor jouw doelgroep zinvol is?
  • Wat wil je meten en aan welke knoppen draai je voor meer succes?
  • Op welke inhoud zitten de ontvangers van jouw nieuwsbrief te wachten?

 Volop tips voor zowel inhoudelijke als promotionele nieuwsbrieven, zodat de – potentiële – klanten van jouw bedrijf in beweging komen.

Extra tips

Meer tips over klanten kennen en hen zo goed mogelijk helpen? Luister dan deze afleveringen van Dé Klantenpodcast:

Door klanttevredenheidsonderzoeken daalt de klanttevredenheid – met Jos Burgers

Leren van klanten: zo doe je dat – met Laura Hafkamp en Marit Klooster

Bescheidenheid siert de mens, maar het verkoopt voor geen meter – met Jos Burgers

Meer inspiratie? Volg de gratis mini-masterclass ‘Onderscheidende klantgerichtheid’.

Host en co-host
Daniëlle de Jonge
 is expert in eigentijdse klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Ze is veelgevraagd spreker, trainer en auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Zij helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daniëlle is de vaste host van Dé Klantenpodcast.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/danielledejonge

Kim Suurmeijer is oprichter en mede-eigenaar van Virtual Heroes, een bureau dat al ruim 10 jaar online ondernemers ondersteunt op het gebied van online marketingactiviteiten. Virtual Heroes werkt met een vast team aan virtual assistants die elk vanuit hun eigen expertise de klant ondersteunen. Denk aan teksten schrijven, marketingfunnels maken, campagnes opmaken, online leeromgevingen inrichten en het beheer van een website. Ze nemen alles uit handen, zodat de klant zich kan richten op het belangrijkste werk: het ondernemen zelf.

Connect met Dé Klantenpodcast

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met podcasthost Daniëlle de Jonge via mail (mail@danielledejonge.nl), LinkedIn, Twitter of Instagram.

Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/podcast/de-klantenpodcast en je favoriete podcastapp.