Onderscheidende teksten waar klanten razend enthousiast van worden

Dé Klantenpodcast16 feb 202334 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Wat hebben Scandinavische misdaadseries, kartonnen dozen en pruttelende pannen met zakelijke teksten te maken? Je hoort het in deze gloednieuwe aflevering van Dé Klantenpodcast! Podcasthost en klantgerichtheidsexpert Daniëlle de Jonge spreekt dit keer met Eefje Gerits, schrijfcoach en -trainer.

Ze geven talloze tips en technieken om je zakelijke teksten een tikkeltje creatiever te maken. Want creatieve teksten zijn leuker om te lezen, hebben meer overtuigingskracht en blijven beter tussen de oren van je klanten zitten. In deze podcast krijg je 5 quick wins waarmee je vandaag nog aan de slag kunt:

  1. Kies een pakkende invalshoek
  2. Maak je koppen onweerstaanbaar
  3. Bouw de spanning steeds verder op
  4. Geef de klant een beeldende ervaring
  5. Vermijd gaapwoorden en overtuig

Een verfrissende en creatieve manier om jouw teksten meer verdieping te geven. En zo een hoger niveau van klantgerichtheid te halen.

Extra tips

Meer tips over zakelijke teksten? Luister dan deze afleveringen van Dé Klantenpodcast:

Rake teksten die klanten overtuigen – met Eefje Gerits

Rake openingszinnen en uitsmijters voor zakelijke teksten – met Eefje Gerits

Brieven en e-mails echt persoonlijk maken – met Eefje Gerits

Creativiteit als ultieme klantenbinder – met Rico Bakker

Meer inspiratie? Volg de gratis mini-masterclass ‘Onderscheidende klantgerichtheid’.

Host en co-host
Daniëlle de Jonge
 is expert in eigentijdse klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Ze is veelgevraagd spreker, trainer en auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Zij helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daniëlle is de vaste host van Dé Klantenpodcast.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/danielledejonge

Eefje Gerits is een allround communicatieadviseur, schrijfcoach/-trainer en copywriter. Zij helpt bedrijven om onderscheidend te zijn in hun communicatie, zodat ze moeiteloos het podium pakken en klanten overtuigen van hun waarde. Met slimme campagnes, websites, jaarverslagen, blogs, bedrijfsvideo’s, apps, (e-)boeken, nieuwsbrieven en andere uitingen. Creativiteit, betrokkenheid en humor zijn daarbij kernwoorden.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/eefjegeritsvandaag

Connect met Dé Klantenpodcast

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met podcasthost Daniëlle de Jonge via mail (mail@danielledejonge.nl), LinkedIn, Twitter of Instagram.

Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/podcast/de-klantenpodcast