Geef nooit korting!

Dé Klantenpodcast30 mrt 202337 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Deze 100e aflevering van Dé Klantenpodcast staat in het teken van het statement ‘Geef nooit korting!’. Podcasthost en klantgerichtheidsexpert Daniëlle de Jonge deelt samen met vakgenoot Jos Burgers tal van praktische tips, aansprekende voorbeelden en verfrissende inzichten.

  • Waarom stellen sommige klanten de kortingsvraag?
  • Hoe voorkom je dat het onderwerp korting op tafel komt?
  • Welke beïnvloedingstechnieken zet je in om prijsdruk te vermijden?
  • Hoe weet je wat je waard bent en blijf je daar voor staan?
  • Hoe ga je om met de vraag om korting mét behoud van de goede klantrelatie?

Na het luisteren van deze podcast weet je precies wat te doen met vragen als “Kan er nog iets van de prijs af” of “Kun je nog eens naar de prijs kijken”. En dat is uiteindelijk voor iedereen positief!

Extra tips

Meer tips over klantgerichtheid? Luister dan deze afleveringen van Dé Klantenpodcast:

Meer inspiratie? Volg de gratis mini-masterclass ‘Onderscheidende klantgerichtheid’.

Host en co-host
Daniëlle de Jonge
 is expert in eigentijdse klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Ze is veelgevraagd spreker, trainer en auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Zij helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daniëlle is de vaste host van Dé Klantenpodcast.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/danielledejonge

Jos Burgers is veelgevraagd spreker en #1 bestsellerauteur over onderwerpen als klantgerichtheid, marketing, sales en strategie. Hij schreef onder meer de ‘Klanten zijn eigenlijk nét mensen!’, ‘Hondenbrokken’, ‘No Budget Marketing’, ‘Geef nooit korting!’, ‘Gek op gaten’, ‘De Wet van Snuf’ en ‘Eén fan per dag!’ en richt zich daarnaast volledig op het geven van presentaties, workshops en seminars.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/jos-burgers

Connect met Dé Klantenpodcast

Heb je vragen of wil je iets anders delen? Neem dan contact op met podcasthost Daniëlle de Jonge via mail (mail@danielledejonge.nl), LinkedIn, Twitter of Instagram.

Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/podcast/de-klantenpodcast