Dealerholdings hebben een topjaar

De Nationale Autoshow10 dec 202144 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Dealerholdings beleven een bijzonder goed jaar. We spreken de topman Emil Frey Nederland. Aandacht voor de 'Autoblog Auto van het Jaar'-verkiezing. En je hoort meer over de plannen van Viaplay.

3:28 | Autodealers
Ondanks corona en de bijbehorende leveringsproblemen hebben de meeste dealerholdings een goed jaar. We spreken adjunct-hoofdredacteur Bart Kuijpers van Automotive Management en Simon Luijckx, voorzitter van de Raad van Bestuur van Emil Frey Nederland, één van de grootste dealerholdings van Nederland.

21:16 | Autoblog
Welke auto wint de 'Autoblog Auto van het Jaar'-verkiezing? Michael Ras, hoofdredacteur van Autoblog.nl, maakt de kanshebbers bekend.

30:31 | Viaplay
Viaplay, de streamingdienst die de Nederlandse uitzendrechten voor de Formule 1 heeft gekocht, presenteerde deze week de plannen voor het volgende seizoen. We spraken verschillende hoofdrolspelers, waaronder Marco Zwaneveld, pitreporter Stéphane Kox en Amber Brantsen.

Lees ook | F1 bij Viaplay: alles wat je moet weten

Contact

Heb je een vraag of opmerking over de show? Mail ons: autoshow@bnr.nl. Je kunt ons ook vinden op Twitter, Facebook en Instagram.

 


Mede mogelijk gemaakt door