Autobezit is een bittere noodzaak

De Nationale Autoshow25 feb 202251 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Door de oorlog in Oekraïne stijgen de brandstofprijzen. Aandacht voor de eerste Formule 1-wintertest. Steeds meer mensen zijn afhankelijk van een auto. Morgan heeft de iconische 3 Wheeler vernieuwd. En Wouter test de Volkswagen ID Buzz.

1:03 | Brandstof

De situatie in Oekraïne zorgt voor nog hogere brandstofprijzen. We spreken Erik de Vries van de NOVE, de belangenbehartiger voor particuliere pomphouders.

(Red Bull Racing)

3:49 | Wintertest

Formule 1-verslaggever Erik van Haren van De Telegraaf praat ons bij over de wintertest in Barcelona.

8:43 | Autobezit

Het bezit van een auto is voor steeds meer Nederlanders bittere noodzaak, concludeert het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) in een omvangrijk onderzoek. Te gast is KiM-directeur Henk Stipdonk.

(Morgan)

23:47 | Morgan

Het oer-Britse automerk Morgan heeft de driewieler vernieuwd. Wouter Dekker, Brand Manager van Morgan bij Louwman Exclusive, vertelt meer over het iconische model.

38:44 | Autonieuws

Verder een overzicht van het belangrijkste autonieuws van de week met onder meer aandacht voor de SUV van Ferrari en de mogelijke beursgang van Porsche.

(Volkswagen)

43:02 | ID Buzz

Wouter Karssen test een prototype van de Volkswagen ID Buzz.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over de show? Mail ons: autoshow@bnr.nl. Je kunt ons ook vinden op Twitter, Facebook en Instagram.


Mede mogelijk gemaakt door