Timmermans omhelst Biden's Amerika

De Wereld21 jan '21 15:0047 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Luister ook | Verslikt Biden zich in Trump's erfenis?

Archiefbeeld van Frans Timmermans, nu Eurocommissaris van Klimaat samen met John Kerry, de nieuwe klimaatgezant van de regering van Joe Biden. Timmermans verwacht nauw met Kerry samen te werken in de komende periode.
Archiefbeeld van Frans Timmermans, nu Eurocommissaris van Klimaat samen met John Kerry, de nieuwe klimaatgezant van de regering van Joe Biden. Timmermans verwacht nauw met Kerry samen te werken in de komende periode. (NICHOLAS KAMM / AFP)

Navalny

De eindstrijd tussen president Poetin en zijn bekendste tegenstander is begonnen. Direct na zijn terugkeer in Rusland werd Alexei Navalny gearresteerd en in de cel gegooid. Wat is de strategie van Navalny? Te gast is Derk Sauer, uitgever van The Moscow Times en columnist bij het Parool.

Luister ook | Perestrojkast #78: Zonder het Kremlin geen Noord-Korea

Joe&Donald Show

President Joe Biden roept op tot eenheid in Amerika. Om die boodschap kracht bij te zetten waren tijdens zijn inauguratie zowel Republikeinse als Democratische oud-presidenten aanwezig. Hoe is die boodschap ontvangen in Amerika? Daarover Jan Postma, onze correspondent in Washington.

Luister ook | De Amerika Podcast