VPN voor iedereen

Digitaal18 jul 201825 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Image
(Tim Reckmann, CC BY 2.0, via Flickr)

Advertentienetwerken nog steeds groot veiligheidsrisico

De Amerikaanse beveiligingsonderzoeker Brannon Dorsey heeft een botnet gemaakt door gebruik te maken van de mogelijkheden die advertentienetwerken bieden. Zijn malafide JavaScript-code draaide binnen drie uur op 117.000 browsers! Te gast hierover was beveiligingsconsultant en ethisch hacker Sijmen Ruwhof.

Super Test-Drive Center

Alibaba en Ford hebben in de Chinese stad Guangzhou een nieuwe autoverkoop-machine geopend. China en technologie, da's vaak een beetje creepy... en dat is ook hier het geval. Bekijk de beelden.

PC Building Simulator

RollerCoaster Tycoon, Microsoft Flight Simulator, SimCity, Zoo Tycoon... you name it en er is wel een simulatiespel van. Tegenwoordig is er ook de "PC Building Simulator". Bekijk hier de review van Zach Ferree, een ervaren computerbouwer.

Unboxen

Unboxing is sinds een tijdje helemaal hot. Tien jaar geleden - toen de eerste iPhone uitkwam - was dat nog een stuk minder. Hoe zou je met de ogen van nu een iPhone van toen unboxen? De enigszins hysterische techvlogger Justine Ezarik deed het.

BNR Digitaal is ook te beluisteren via Spotify op Android en iPhone, via onze podcast (iTunes, rss) en natuurlijk met de BNR-app.


Mede mogelijk gemaakt door