Willem Woelders (Nationale Politie) over politiewerk in coronatijd

Zakendoen12 jul 20211 uur 35 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

( )

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Economenpanel

De Europese Centrale Bank (ECB) verhoogt zijn inflatiedoelstelling. En de huizenprijzen blijven maar stijgen, voor het eerst kost een gemiddelde koopwoning meer dan 4 ton. Hoe lang gaat dit nog door? Dat en meer bespreken we in het Economenpanel met: Luc Aben (hoofdeconoom bij Van Lanschot Bankiers) en Edin Mujagic (hoofdeconoom bij OHV Vermogensbeheer).

Luister l Economenpanel

Inzichtgesprek

De populaire rubriek ‘Waarvan Akte’, met waargebeurde verhalen uit de notarispraktijk zijn gebundeld in ‘Nieuwe geheimen van de notaris’, het nieuwe boek van journalist Johan Nebbeling. Hij is bij ons te gast.

Zakenpartner

Ze studeerde technische bedrijfskunde in Leuven en werd bestuursvoorzitter van drinkwaterbedrijf Vitens. Ze klom hoog in de boom bij afvalverwerker Van Gansewinkel en is nu een van de weinige vrouwen die leiding geeft aan een groot technisch bedrijf. Te gast is Lieve Declercq, directeur van SPIE Nederland.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door