#7 (Extra): Malou van Breevoort

Goede Reispodcast6 mrt 202044 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Zo staan Bhutan en Uruguay nog hoog op haar lijstje, vertelt Malou van Breevoort in deze extra aflevering. Een aflevering die bol staat van toffe reismuziek, van fotografische tips, unieke bestemmingen en bizarre anekdotes. Zo doet Malou uit de doeken dat Canada zowel een prachtig als een oersaai land is - en dat je er dan voor een publicatie soms erg hard aan moet trekken.

Ook vertelt ze over haar tweede liefde (naast Indonesië) en dat is Roemenië, waar een deel van haar roots liggen.

Samen met presentator Geert Jan maakte Malou twee reportages. Ze gingen naar Iran én naar de Molukken. Naast mooie plaatjes leverden die reizen ook genoeg stof tot nadenken op. Én een sterk verhaal van ruim een kwartier!

De Goede Reispodcast, de podcast voor reizigers
De Goede Reispodcast, de podcast voor reizigers (BNR)

Reisanekdote

Ook is er een reisanekdote van luisteraar Bart, die letterlijk op een dodemansvlucht zat. Nou ja, wel ín het vliegtuig. Maar dat er na de landing één passagier minder van boord zou gaan, dat had Bart van tevoren toch niet ingecalculeerd.

En de Oscars van de reisbranche zijn onlangs uitgereikt. En dat betekent aandacht voor toffe reisinitiatieven waar jij wellicht ook graag gebruik van zou maken. Columbus-hoofdredacteur Mark licht toe waarom hij deze projecten in het zonnetje heeft gezet.

Vogels

Vrijdag 13 maart komt aflevering 8 online. Deze staat in het teken van een bijzondere themareis die steeds meer mensen maken, of ze nou jong of oud, of man of vrouw zijn. En dan heb ik het over....vogelreizen! Ben je ook in de ban van de condor? Houd onze podcast dan in de gaten..

Over deze podcast

De Goede Reispodcast is een podcastproject van BNR Nieuwsradio en Columbus Travel.

Host: Presentator (en reisjunkie) Geert Jan Hahn.

E: goedereispodcast@bnr.nl

T: www.twitter.com/BNRReispodcast & www.twitter.com/geertjanhahn

Abonneer je op ons via jouw favoriete podcast-app of via bnr.nl/goedereis