Van honkballer naar voetbaldirecteur

Hemmen31 aug 20181 uur 34 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

2015-11-09 11:54:25 ALKMAAR - Algemeen directeur Robert Eenhoorn van AZ staan de pers te woord. Huiberts volgt Earnest Stewart op, die per 1 januari in de Verenigde Staten aan de slag gaat bij Philadelphia Union. ANP BAS CZERWINSKII
2015-11-09 11:54:25 ALKMAAR - Algemeen directeur Robert Eenhoorn van AZ staan de pers te woord. Huiberts volgt Earnest Stewart op, die per 1 januari in de Verenigde Staten aan de slag gaat bij Philadelphia Union. ANP BAS CZERWINSKII ( ANP)

Coldcase

Studenten van Saxxion hogeschool doken samen met rechercheurs van de politie in een aantal coldcase zaken, dat zijn moordzaken die door gebrek aan forensisch bewijs nooit opgelost zijn.

NAFTA

Of NAFTA morgen nog bestaat hangt af van de Canadese premier Justin Trudeau. Eerder deze week sloten de VS en Mexico al een principeakkoord. De deadline van Trump voor Trudeau loopt vanavond af. We praten erover met Bernard Hammelburg, buitenlandcommentator voor BNR.

Rejuvenate

We kunnen 20 jaar langer leven en dan ook nog eens een stuk gezonder. Dat denkt Ann Beliën, CEO van de Belgische start-up Rejuvenate. Binnen 5 jaar willen zij het eerste 'verjongingsmedicijn' op de markt brengen.

De Kantine

Vandaag met: Frits Huffnagel, FD-journalist Hella Hueck en topzwemmer Maarten van der Weijden